Waarom kan ik geen reacties meer plaatsen?

Waarom kan ik ook maar een beperkt aantal keer een reactie plaatsen, terwijl hierover niks staat bij 'punten per niveau'?

Even als reactie op de antwoorden.
Ik kan dus helemaal geen reacties meer geven (bij geen enkele vraag of antwoord), maar ik kan nog steeds wel antwoorden geven op nieuwe vragen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mailtje gestuurd naar GV met het verzoek om uitleg. Vanochtend onderstaand antwoord ontvangen: Beste Coby&John, Er is geen maximum op het aantal reacties dat op een vraag of antwoord gegeven kan worden, echter wel een maximum aantal reacties dat iemand per dag mag geven. Dit staat inderdaad nog niet in de Help, we zetten het er zeer binnenkort bij! Vriendelijke groet, GoeieVraag.nl Toegevoegd op 04-05-2009 15:24:11 @ Dounja, Ik heb het antwoord maar even hier (en niet bij de reacties) geplaatst, aangezien ik het idee heb dat die reacties vaak niet gelezen worden.

Ik heb dat ook gehad. Waarschijnlijk telt een reactie ook als antwoord als het gaat om het maximaal aantal antwoorden per dag. Maar vervolgens krijg je alleen punten toegekend voor elk antwoord dat je geeft en niet voor een reactie. Inderdaad erg verwarrend, wat makkelijk verholpen zou kunnen worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100