Wat gebeurt er met niet goed geld terug producten?

Stel je koopt een scheerapparaat en als die niet bevalt krijg je je geld terug. Wat dan ze met dat apparaat als je dat inderdaad terug stuurt omdat hij niet bevalt?
Ze kunnen hem toch niet meer verkopen als nieuw apparaat.Of worden ze vernietigd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Vaak worden deze producten,evenals producten waaraan kleine beschadigingen zitten,in partijen weer te koop aangeboden aan handelaren voor dumpprijzen.

Als het bedrijf een hersteldienst heeft, kan het apparaat ook 'gerefurbished' worden, daarbij wordt het schoongemaakt, bepaalde onderdelen vervangen en dan kan het gewoon door als nieuw. Je zal dit als klant absoluut niet kunnen ontdekken, er zal geen stofje te vinden zijn, geen krasjes, niets. .. Dit doen ze ook met GSM's, als je een nieuwe GSM koopt, kan het best zijn dat het apparaat al een keer uit elkaar is geweest, hetzij omdat het al defect was vanuit de fabriek of het is kort gebruikt, defect geraakt en binnen garantie vervangen. Toegevoegd na 1 minuut: Het ligt uiteraard aan de prijs van het apparaat of het dit waard is. Of het met scheerapparaten ook gebeurt weet ik niet, maar het kan dus wel.

Of ze worden verkocht als zijnde testers, dus met extra korting.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100