Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Kan ik de draaifunctie als je je ipod touch draait van de Hyves app uitzetten?

None

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Overig
418

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Ja, als je ipod touch gejailbreakt is, moet je in Cydia SBSettings installeren en daarna de rotation lock toggle of zoiets.

Daarnaast heb je bij de nieuwe firmware versie Ipone OS 4.0 al een ingebouwde screenlock, alleen ik weet niet precies hoe die werkt.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Als je de nieuwste firmware ios4 op je iPod hebt hoef je het 'risico' van jailbreaken inderdaad niet te nemen. Als je ios4 nog niet hebt, zal er automatisch gevraagd worden of je het wil installeren de eerstvolgende keer dat je je iPod op de computer aansluit: 'er is nieuwe software voor de iPod, wilt u bijwerken?'

Als je ios4 hebt moet je twee keer vlug achter elkaar op de homebutton drukken. Onder in beeld verschijnt dan een balkje met je laatst geopende apps. Swipe naar links en je zal muziekregelaarknoppen zien. Het meest linkse knopje is om de 'staande paginarichting' te vergrendelen. Als je dit activeert (op dat knopje tikken) gebeurt er wat je wilt!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding