Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (3)

onder rembours sturen betekend dat je moet betalen voor ontvangst van een product; Oftewel Je betaalt niet vooruit aan de leverancier, maar je betaald aan de postpode. Het is afhankelijk van het versturende bedrijf wat ze jou daarvoor rekenen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Onder rembours sturen betekent dat de geadresseerde de kosten betaald.
Dus de kosten van van het pakketje inclusief de portokosten.
Veel internetwinkels maar ook gewone winkels kunnen zo de bij hun bestelde artikelen op het postkantoor afrekenen en de geadresseerde betaald bij aflevering dan aan de postbode of de koerier.
De extra portokosten als het pakketje niet te zwaar is tot kunnen ongeveer oplopen tot 10 euro .
Even informeren bij het postkantoor, maar ook bij degene die het verstuurt want die kan zij eigen afhandelingskosten in rekenig brengen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Hier onder wordt verstaan, jij betaald het bestelde product, vaak ook de verzendkosten en de extra kosten om te betalen aan de bostbode/koerier of op het postkantoor. De rembourskosten zijn extra i.v.m. de administratieve afhandeling van de post.
een pakketje van 0 tot 10 kg kost zonder rembours 6,75 euro en onder rembours 15,20 euro
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding