kunnen geesten je lichaam betreden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Mits de ingangen niet gesloten zijn,m.a.w. als je in die onzin gelooft, is alles mogelijk.

ja hoor dat kan, de kans is groot, dat je daar nog jaren last van hebt en dan bedoel ik ECHT LAST. Er zijn mensen voor opgenomen in een psychiatrische inrichting!!! Dus nooit aan beginnen aan deze onzinnige levensgevaarlijke spelletjes!!

aangezien geesten niet bestaan lijkt me dit uitgesloten.

Als je je ermee bezighoudt door er in te geloven en ook door het in praktijk uit te voeren, bijv. door een Oudja-bord waarmee je geesten kunt oproepen, bepaalde uitspraken te doen waarmee je geesten kunt oproepen, etc., tja.. dan maak je ze inderdaad wakker. Dan is het maar net de vraag of je een kwade geest oproept of een goede geest. Want je hebt goed en kwaad, dus ook goede en kwade geesten. Vaak is het zo dat je kwade geesten oproept, geesten die niet hun rust hebben gevonden en rond dwalen tussen hemel en aarde. Misschien was het iemand die is vermoord, dat is natuurlijk geen leuke dood als je op die manier om het leven komt. Je zal maar net zien dat je zo'n geest oproept. Een kwade geest kan dan macht over jou nemen en jou kunnen "gebruiken" in jouw gedaante. Hij zou dan in jouw lichaam bijv. zijn/haar moordenaar kunnen terroriseren, misschien wel om zeep kunnen helpen als wraak op wat hem is/haar aangedaan. Als ik jou was zou ik de geesten, de goede of de kwade, lekker met rust laten. Ze zijn niets voor niets heen gegaan. Want zodra je er eenmaal aan begint door het oproepen van geesten, kom je er niet makkelijk van af. Jij hebt ze opgeroepen, dus voelen ze zich ook als geroepen, letterlijk en figuurlijk. Het is iets bovennatuurlijks waar wij, mensen, weinig weet van hebben hoe dat aparte wereldje in elkaar zit, hoe wij daar mee om moeten gaan. Dus blijf maar liever in deze wereld waar jij je nu in bevindt, houdt je daar maar mee bezig. Dat lijkt mij het beste, als je geen moeilijkheden wilt hebben. Heb respect voor de zielen/geesten en laat ze lekker met rust! Trouwens, misschien leuk en zeker handig voor jou om te weten wat de gevolgen kunnen zijn als je geesten oproept. Bekijk de film 'Drag Me To Hell' maar eens ;)

Geesten bestaan. Test: Ga op je buik liggen doe ogen dicht denk diep na en denk dan dat je valt. Herhaal dat een paar keer. Als je vanavond gaat slapen val je in je droom en schrik je wakker. Veel mensen vragen aan mij hoe kan dat. Je geest is heet even uit je lijf en komt dan weer in je lijf vandaar dat je wakker schrikt. Toegevoegd na 4 dagen: Gewoon niet oproepen! En blij zijn met je leven! Zo lang wij niet zeker weten of geesten bestaan kun je ze maar beter niet oproepen. Maak je zusje niet bang maar stel haar gerust.

In westerse landen geloven we niet zoveel in geesten maar zeker in andere landen in bv azie geloven ze er wel in. Ik vind de antwoorden van sommige mensen hier nogal beledigend. Er is geen bewijs dat er geen geesten zijn en ook niet dat ze er wel zijn. Zelf geloof ik er wel in. En heb dingen meegemaakt die moeilijk te verklaren zijn. Ik raad je aan eens te verdiepen in het onderwerp en voor jezelf bepalen wat juist is.

Maak je geen zorgen, dat kan niet. Wie probeert je dat wijs te maken?

ja reken maar dat het kan!! Geesten kunnen zich ook hechten aan je als je dus bv zo'n ouija-bord gaat gebruiken, daarom NIET doen. De gevolgen kunnen zijn dat de persoon rare gedachten gaat krijgen, stemmen hoort, vreemde aandrangen krijgt... Als je droomt, treed je meestal uit je lichaam. Veelal kom je dan weer terug bij je eigen lichaam, en het is normaal om weer terug te komen. Als je echter de geesten uitnodigt, dan kun je wel eens voor verrassingen komen te staan... Ik wil je niet bang maken, maar alleen (je zus) waarschuwen vooral geen ondoordachte dingen te doen. Het lijkt evenwel of je ook doelt op 'betreden' zoals in de film 'ghost'. Hierin werd het lichaam van een medium (gespeeld door Whoopi Goldberg) door diverse geesten 'overgenomen'. Of dit ook een werkelijk voorkomend fenomeen is kan ik je niet zeggen. Ik weet wel dat er mediums zijn (zoals Edgar Cayce) die dit toelaten, uit eigen vrije wil, of dat er alleen maar via hun lichaam wordt gepraat (ook in een andere stem). Maar deze trekken altijd weer terug na het afleveren van de boodschap. Edgar Cayce's sessies zijn allemaal gedocumenteerd en ook zijn eigen ervaring tijdens het gebeuren. Ik denk dat je hier niet erg licht over moet denken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100