Hoe kan je een vraag stellen, zonder veel te typen? Ik heb twee handen in gips.

Ik heb twee handen in gips.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Allereerst sterkte gewenst! Van een lang verhaal een korte maken :) (zie mijn antwoord)

Om te beginnen: Niet twee keer hetzelfde typen, een keer zeggen dat je handen in gps zitten is genoeg, Ten tweede: Gewoon een vraag stellen aan mensen om je heen, en niet op internet. Dan hoef je helemaal niet te typen.

Zo: ? Of niet eerst vragen hoe je de vraag het kortst kan stellen (lees typen) en direct de vraag stellen die je eigenlijk wil stell Toegevoegd na 37 seconden: stell=stellen

Ga browsen met Opera. Heeft een speech engine aan boord zodat je gesproken opdrachten kunt geven.

Bronnen:
http://www.opera.com

Precies zoals je deze vraag ook hebt getypt.

Vinger voor vinger. Het hoeft toch niet snel? Dat zien wij helemaal niet.

Met je muis ga je naar start>programma`s> bureau accessoires> toegankelijkheid> Schermtoetsenbord. Nu kan je met je muis typen ( weet niet of dit makkelijker is vanwege de gips )

Je hebt wel deze vraag getypt... Als je dat kunt...gaat het toch beter dan je dacht. Sterkte...want andere dingen lijken me vreselijk moeilijk met 2 handen in het gips. Groetjes.

Zoals je dit nu hebt gedaan. Sterkte

. Toegevoegd na 23 seconden: ?

First things first, sterkte Hier zijn meerdere opties, -je neemt een spoedcursus voor typen met voeten -je huurt personeel / familie om voor je te typen -je stelt je vragen persoonlijk aan mensen, scheelt een hoop typwerk -breekt het gips eraf, en verbijt de pijn -zoekt een programma die spraakherkenning heeft voor de pc (:

Volgens mij , ik weet niet hoe, kan je op een of andere manier een toetsenbord in beeld krijgen op de computer. Misschien is dit een optie? Toegevoegd na 4 minuten: Als je op schermtoetsenbord zoekt, heb je het.

Copy paste

ik vind t toch knap dat je het al is gelukt om deze vraag op G.V te zetten misschien met twee chinese stokjes tussen je vingers zetten en daarmee typen ik zit dan maar met een hand in het gips dus met de anderen hand kan ik typen en vind t al moeilijk maar toch beterschap ermee

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100