Een goede vriendin van mij gaat deze zomervakantie verhuizen van Groningen naar Maastricht, weet iemand een leuk origineel afscheidcadeau ?

We zijn beiden 14.

Weet jij het antwoord?

/2500

Een OV kortingskaart. Dan kan ze jou goedkoop komen opzoeken!

je hebt vast wel een leuke foto van jullie samen. Laat die op een mok of zoiets zetten. misschien heeft ze een (pandora) armband waar je een leuk bedeltje voor kunt kopen, of een hangertje voor aan een ketting

Wat ook leuk is om een soort moodboard te maken waarop je alle leuke foto's en herinneringen in verwerkt. Natuurlijk veel leuke foto's, maar denk ook aan grappige cartoons, herkenbare spreuken van elkaar en dingen die je samen hebt gedeeld. Om een idee te geven van een moodboard doe ik wat afbeeldingen toevoegen, puur ter illustratie en om de sfeer weer te geven.

Een hangertje met een traan. Toegevoegd na 47 seconden: Een boeddha die haar geluk zal geven.

Een héééél groot afscheidsfeest zodat ze die dag nooit zal vergeten. En met een paar vriendinnen een heel groot schilderij geven met bijvoorbeeld allemaal foto's van jullie samen.

Een woordenboek van de lokale taal.....

Laat een een leuke foto van jullie twee maken in Groningen op een favoriete markante plaats . Laten uitvergroten 2 keer , een leuk lijstje eromheen , 1 voor je vriendin om mee naar het zuiden te nemen ter herinnering ,en 1voor jou ook ter herinnering !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100