Kan je naar het uitzendbureau voor een bijbaantje/vakantiewerk ? (ik ben 15)

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja hoor. Is waarschijnlijk het beste. Maar kijk in je eigen omgeving via het plaatselijk blaadje, daar staan ook nog wel eens baantjes in. Je hebt ook nog een site.

Bronnen:
www.bijbanen.nl

De minimale leeftijd voor een bijbaantje of vakantiewerk door het uitzendbureua is 15 jaar. Dus dat zou makkelijk kunnen. Als je je inschrijft bij een uitzendbureau weet wel dat je erg afhankelijk bent. Dat je beter zelf winkels in je omgeving kan benaderen voor werk. Je kan ook kranten uitspitten voor bedrijven en winkels waar ze nog mensen zoeken. Succes!

Ja hoor, gewoon inschrijven en als het kan bij een paar verschillende. Dan maak je de meeste kans.

Ja dat kan. Je kunt nog beter bij winkels gaan vragen of ze iemand zoeken. Als 15 jarig ben je een goedkope kracht voor ze.

Dat kan wel, maar als ik een vakantiewerker van 15 jaar nodig heb ga ik niet naar een uitzendbureau, want dat uitzendbureau is veel te duur. Je kunt daarom beter zelf contact zoeken met bedrijven waar je zou willen werken. Gewoon naar de personeelsafdeling vragen, die bijten niet en kunnen je verder helpen. Wees voorbereid op regelmatig 'nee' horen, maar aan de andere kant: je hoeft maar 1 keer 'ja' te horen en dan heb je je baantje.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100