Wat past het beste in het rijtje 'Angst, verlangen en...' ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Hoop.

Verdriet & vreugde en boven alles:LIEFDE!

Chocolade;-)

weemoed

lust

...hartstocht, is wat ik voel als ik naar dat éne meisje kijk...

boterhammen met kaas

Eigenlijk vind ik dat angst en verlangen al helemaal niks met elkaar te maken hebben dus is dit rijtje ook nie goed af te maken.Als ik toch iets erbij zou moeten kiezen zou ik gaan voor geruststelling.

Voldoening. Eerst voel je angst, eenmaal er van geproefd dan verlang je naar meer, heb je meer dan ben je voldaan.

lust

Drift.

twijfel.

Heimwee Het lijkt wel de titel van een goed boek!

Leven.

'Angst, verlangen en 33 kleine kakapo's die nietsvermoedend vele inheemse plantensoorten met uitsterven bedreigen door het aantrekken van allerhande mensen die dit uitstervende soort komen bekijken en nietsvermoedend een compleet ecosysteem ontwrichten.' Optie 2: 'Angst, verlangen en afgunst.'

hebzucht.

rust

Salvation. Redding, Verlossing. Eerst heb je angst, je verlangt naar rust in je hoofd/lijf en tot slot heb je de verlossing en is alles weer goed! ;) Toegevoegd na 2 minuten: "Begeerte" vind ik er ook taalkundig mooi bij klinken. Je verlangt met angst naar iets en je wilt het hebben.

Wanhoop. Als dit slaat op een onzekere, ontzettend verliefde puisterige puber die het object van zijn/haar verlangen nooit durft te benaderen, dan voelt hij/zij angst, verlangen en wanhoop. Toegevoegd na 38 seconden: In mijn geval moet ik natuurlijk eigenlijk antwoorden met 'een handdoek'.

wiskey

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100