Hoe krijg je meer zelfvertrouwen?

Weet jij het antwoord?

/2500

In jezelf vertrouwen.

Door je goed te verzorgen, op tijd naar de kapper te gaan, regelmatig nieuwe leuke kleren aanschaft, en een open en rechte houding aanneemt, dat kunnen beginnetjes zijn!

Door jezelf te (leren) kennen en te weten WAT je bent in plaats van WIE.

Door je zelf complimenten te geven of als je in de spiegel kijkt zeggen dat je er best wel mag wezen.En door jezelf goed te verzorgen je zelf accepteren zoals je bent.

dat kun je niet krijgen maar wel verkrijgen: door dingen te doen leer je dat je ze kunt, hoe meer je doet en leert hoe meer je aankunt. Zelfvertrouwen is niet zozeer dat je jezelf leuk vindt enzo, maar dat je een gevoel van vertrouwen hebt in de toekomst; dat je alles aan zult kunnen waar je tegenaan loopt. En dat vertrouwen groeit wanneer je dingen aanpakt die je eigenlijk eng vindt of moeilijk!

Direct meer Zelfvertrouwen: 8 Manieren! 1. Kleed jezelf goed voor meer zelfvertrouwen 2. Zorg dat je in vorm bent voor meer zelfvertrouwen! 3. Werk aan je houding om zelfvertrouwen uit te stralen 4. Loop sneller en straal zelfvertrouwen uit! 5. Geef anderen complimenten om vol zelfvertrouwen over te komen 6. Wees dankbaar om zelfvertrouwen te ontwikkelen 7. Laat van je horen en lijk vol zelfvertrouwen 8. Ga op de eerste rij zitten, dan lijk je vol zelfvertrouwen

Bronnen:
http://www.sochicken.nl/jezelf/direct_meer...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100