Waarom worden vragen als "waarom is mijn vraag verwijderd?"niet verwijderd?

punt 1 is die vraag al tig keer gesteld, punt twee zie ik niet in wat voor kennis er vergaard wordt en punt drie kunnen ze gewoon contact opnemen met een mod.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Volgens mij laten de mod's die frustratieuitingen staan om zo de uitvinding van poeder(antrax)e-mail's te vertragen.

En dan ga jij er nóg een vraag aan wijden... Geef antwoord op de vraag "Waarom worden vragen als "waarom is mijn vraag verwijderd?" Waarom worden vragen als "waarom is mijn vraag verwijderd?"niet verwijderdniet verwijderd?" enz enz

waarom worden antwoorden op vragen als "waarom is mijn vraag verwijderd?" niet verwijderd? Ja, zo kunnen we door blijven gaan he? Move on.

Dat heb ik zelf ook al wel eens gedacht, maar ik denk dat als ze dat doen (die vragen ook verwijderen) dat veel mensen dan nog bozer worden op GV en zo kan de site dus leden kwijtraken.

Ik vermoed omdat ze dan de community 't laten uitleggen, zodat de mods meer tijd overhouden voor andere zaken. Je zou 't op de interactieve wishlist kunnen zetten dat zulke vragen verwijderd moeten worden. (Daartoe moeten er eerst zoveel mogelijk mijn voorstel ondersteunen (zie reacties)).

Omdat je daarover weer een vraag zou kunnen stellen die ze dan weer zouden moeten verwijderen. Dan zou jij daarover weer een vraag kunnen stellen. Enz. Niemand hier zit op die onzin te wachten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100