Uiteraard zit er bar weinig kaas op deze pizza.Wordt het nog tasty als ik mijn eigen kaas erop doe en hem dan in de oven schuif?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je van kaas houd wel, als je niet van kaas houd, dan niet echt!

Ja,lekker hoor. Doe ik zelf ook wel eens. Niet te lang,gewoon tot de kaas gesmolten is.

Je kunt een pizza altijd opvrolijken met extra kaas of plakjes worst, wordt hij niet slechter van

Jazekers! Je kunt hem zelfs veel "tasty-er"maken door zelf extra kaas toe te voegen! Ikzelf doe soms ook wat verse knoflook erover! Dit doe ik regelmatig bij kant en klaar pizza's

Juist veel lekkerder. Als ik een pizza koop gooi ik er nog het een en ander overheen. Kaas, oregano, mozerella, salami, ananas, verse champignons, paprika. Noem maar op wat je lekker vindt. Niet alles tegelijk uiteraard. Even op bovenwarmte in de oven en eet smakelijk.

Misschien moet je een ander merk pizza kopen. Maar soms doe ik er zelf ook kaas overheen. Waar ik geen kaas op doe is pizza van restorante.

Als dat jouw smaak is, zou ik het zeker doen. Meestal eten wij zelfgemaakte pizza, maar als het een kant-en-klare pizza is, dan voorzien we die ook vaak van extra kaas, ui, paprika, kruiden, etc.

Jazeker, je pizza wordt lekkerder.

ja hoor, doe ik ook zo vaak :) ze doen niet zo royaal met de spullen die ze erop doen dus moet ik het er zelf maar bij stoppen. Daarom koop ik vaak gewoon piazzabodems en beleg ze zelf naar eigen smaak.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100