rare vraag: Hoe zet je over het algemeen een: -Vaatwasser -droger -Wasmachine Aan? ik moet het in een werkstuk zetten, geen idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

inladen met vieze was/afwas zeep toevoegen en op start drukken nadat je het gewenste programma hebt gekozen let wel op de temperatuur bij verschillende kledingstukken droger: was geschikt voor droger in droger doen gewenste programma kiezen en op start drukken deze was is dus wel eerst gewassen

Door het indrukken van de aan/uit knop en vervolgens kiezen van het juiste programma.

Dat gebeurt meestal met de aan/uitknop. Meestal ergens gesitueerd op de machine.....

Veel,zo niet alle electrische apparatuur heeft een zogenaamde aan/uit knop. Vergewis je,dat het apparaat is aangesloten op het electriciteitsnet en druk daarna op die aan/uit knop. Door er nogmaals op te drukken zet men hem weer uit.Je hebt deze vraag op internet geplaatst,d.m.v. een computer,ook deze bevat zo'n knop!

Als je even googled, op gebruiksaanwijzing ...machine kom je ze wel tegen, Ik denk zelfs compleet met tekeningetjes om je werkstuk op te fleuren. Toegevoegd na 2 minuten: sommige drogers of wasmachines hebben een beveiliging zodat de machine niet gaat draaien voordat de deur dicht is.

Een vaatwasmachine heb ik niet, maar mijn wasmachine zet ik als volgt aan: was erin, kraan open, ik draai de knop totaan het gewenste programma en trek hem uit. Dan tel ik tot 20 en doe het wasmiddel in het bakje waar het water al lustig doorheen stroomt. (Tot 20 tellen omdat anders teveel wasmiddel rechtstreeks naar de afvoer verdwijnt). Makkelijk, een kind kan de was doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100