Waarom is die irritante Carglass reclame zo vaak op tv?

Weet jij het antwoord?

/2500

Om winst te maken natuurlijk, waarom anders?

Mensen moeten zo vaak dat zien, willen ze die echt geloven, die reclame. Daarom herhalen ze die uit den treure.

Voor de winst en de aandacht en die hebben ze zeker van jou ook gekregen.

Carglass wilt aandacht en dat vestigen op hun bedrijf. Zij betalen veel geld om dat spotje op tv te krijgen. Waarschijnlijk zal dat helpen, anders hadden zij dat niet gedaan. Voor de rest wilt Carglass net als elk ander bedrijf gewoon winst maken.

omdat je ze teveel betaald :)

Irritante reclames blijven nou eenmaal beter hangen! Wedden als jij een sterretje in je ruit hebt dat het eerste is wat je denk: "Carglass repareert, Carglass vervangt!" ?

Omdat ze daarvoor betalen. Hoe meer je betaald, hoe meer het wordt uitgezonden. En of jij het nu mooi vind of niet, dat doet niet terzake. Je hoeft er niet naar te kijken.

Omdat de verzekeraars dit. indirect financieren. Hoe meer reparaties, hoe minder kostbare vervangingen nodig zijn.

Misschien is die reclame niks vaker op TV dan een andere reclame, maar omdat je deze reclame irritant vindt lijkt het voor jouw dat de Carglassreclame vaker op de televisie komt.

Die reclame is vaak op tv met de zelfde reden als alle andere reclames, ze willen mensen trekken. Ze willen ervoor zorgen dat meer mensen weten wie ze zijn, en alle voordelen van hun weten, waardoor ze maar gaan bellen en carglass weer meer verdient. (volgens de reclame hoef je het niet zelf te betalen, maar er is wel iemand die het moet betalen, dus ze krijgen altijd geld)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100