Heb vanmiddag online geld over gemaakt. ik heb ING. Mijn vriend ABN AMBRO, het staat er niet op? en nu?

Weet jij het antwoord?

/2500

geduld hebben. Verwerking kan even duren.

En nu is het wachten. Bekende truc van de banken. Kunnen ze even rente trekken van het "verdwenen"geld. Over een paar dagen is het geld ongetwijfeld weer terecht.

Als jullie beiden bij dezelfde bank zouden bankieren was het geld vanmiddag al op zijn rekening verschenen. Als er meerdere banken bij betrokken zijn, moet je er op rekenen dat er altijd minimaal één dag tussen gaat zitten (rente trekken).

Weet niet hoe het tegenwoordig is, maar een jaar of 10 geleden heb ik eens nagevraagd hoe dat zat, en toen kreeg ik als antwoord, dat overboekingen naar een andere bank 's nachts geschieden. Dus de opdrachten die de gehele dag binnen komen, worden (werden) 's nachts, vanaf 23.00 uur verwerkt.

Als het 2 verschillende banken betreft werkt het zo,maak je het voor 12 uur s'middags over dan staat het eind van de middag op de andere rekening. Maak je het na 12 uur over staat het de volgende ochtend voor 12 uur op de andere rekening. Toegevoegd na 1 minuut: Omdat je het op vrijdag in de middag hebt overgemaakt zal het pas maandagochtend op de andere rekening staan

Wachten . omdat het van de ing naar de abn ongeveer 3 tot 5 dagen kan duren . Maar gemiddeld duurt het 3 dagen .

Het duurt even, maar: Het zijn van donderdag jl. tot zondag weekenddagen en zijn de meeste banken simpelweg gesloten en word het maandag pas weer opgepikt.

ING naar ABN is of dezelfde dag (met internetbankieren) , maar dat hangt af van het tijdstip van de opdracht die je hebt uitgevoerd, of de volgende werkdag, maandag dus. Toegevoegd na 19 seconden: Het vriendje kan toch wel ff geduld hebben, hoop ik?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100