Welke buurten in Tilburg zijn veilig om te wonen voor een student die gaat studeren aan de UvT of Fontys? En welke niet > naam/postcodezone?

Weet jij het antwoord?

/2500

Volgens mij kun je overal wel wonen. En dat doen de studenten ook hoor. Broekhoven 2 staat niet zo gunstig bekend. Dat wil zeggen, daar lijken van oudsher de meeste mensen met uitkeringen en onduidelijke activiteiten te wonen. De vogeltjesbuurt en de omgeving rond het Pater van de Elzenplein zou ik echt niet aanbevelen, dat is ook vlakbij Broekhoven 2. Verder kan je naar mijn idee best overal wonen. Maar de wijk die ik hier bovenstaande noem, voel ik mezelf altijd iets unheimisch als ik daar rondloop. (drugs o.a.) Er worden wel veel kamers verhuurd. Zou het er toch niet aanraden. Ik ken Tilburg vrij goed. Woon er niet zelf. Toch wel gezellig hoor!! Succes met de studie. Toegevoegd na 1 minuut: Je kent Kamernet? www.kamernet.nl

Een tijdje geleden had ik een vriendje dat in Tilburg woonde, in het centrum. Echt veel van de stad zag ik niet als ik bij hem langsging, maar als ik van of naar het station liep voelde ik me echt niet op mijn gemak, er liepen heel veel rare types en ik werd ook veel lastig gevallen door enge mannen. Welke buurt ik je kan aanraden weet ik dus niet, maar het centrum raad ik je in elk geval af..!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100