Hoe kun je het best afkicken van laptop?

De laatste tijd zit ik erg vaak op mijn laptop. Vaak omdat ik me verveel en dan kijk ik uren achter elkaar filmpjes, maar daarna heb ik spijt omdat ik zoveel uren verspild heb. Ik zit al bijna nooit op mijn telefoon, dus daar ben ik al vanaf, maar mijn laptop wil maar niet lukken? Tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat je nu doet en wat ook geadviseerd wordt elders, is een andere 'verslaving' beginnen ... eerst je phone, nu je laptop daarna een desktop... , maar dat is geen antwoord, geen oplossing . Als je nu uren doorbrengt met filmpjes op de laptop en dat buiten werk-/ studeer-/ schooltijden om doet, is het geen kwestie van verveling, maar verslaving. De enige manier om hier vanaf te komen is het te VERVANGEN door IETS ANDERS. Als je zoveel tijd "over" hebt , zou je het of leuk of nuttig kunnen besteden. Leuk : nieuwe hobby , sport , met vrienden Nuttig : bijbaantje , je moeder helpen , vrijwilligerswerk >Verveling is niet wat het probleem is. < Je hebt gewoon te veel tijd en DUS ga je filmpjes kijken. Je zou je tijd beter kunnen besteden. Neem een week bijvoorbeeld de tijd om hierover echt na te denken : wat wil ik , wat kan ik ; ...en vergeet vooral niet : wat vind ik leuk! :-) Antwoord Als je zoveel tijd hebt , zou je andere dingen kunnen doen. Maak jezelf blij , ga iets leuks doen; wat je trouwens ook kunt overwegen is jezelf nuttig maken > vrijwilligerswerk , je zou zoveel goeds kunnen doen, andere mensen blij maken. Er worden altijd vrijwilligers gevraagd op allerlei gebied. Kijk maar eens bij 'vrijwilligers gezocht'. Succes.

hahah ik zit in het zelfde schuitje :P er zijn eigelijk twee dingen die je kan doen: 1) maak de verslaving deel van wie je bent. 2) doe iets anders wat je leuk vind, sport, lezen, werken ect... persoonlijk koos ik voor optie 1 :P

Je hebt je mobieltje vervangen voor een laptop. Vervang je laptop voor een desktop. Als de desktop ook verslavend werkt kun je dat weer vervangen door de films in de bioscoop te kijken.

Laat iemand je laptop bij zich houden waardoor het onmogelijk voor je is om erop te gaan. Dan ga je nadenken over alternatieven. Denk dan aan sport of iets met je hobby.

Ik weet zeker dat jij dit niet meer leest, ondat je dit een jaar geleden had gepost. Maar voor de mensen die dit zien. Ik heb zelf ook last aan een verslaving aan schermpjes. Ik heb een paar goede tips bedacht om van de verslaving af te komen. Maar ik wil ze graag delen:). 1. Vind iets wat je gelukkig maakt of iets wat je leuk vind, zolang het maar niks met een schermpje is. 2. Meestal ben je lui als je te vaak op je schermpje zit, ga je moeder een keer helpen met koken ofzo. 3. Ga sporten ben actief bezig dat houd je van je schermpje weg en ook van snacks, want vaak wil je ook eten als je een schermpje hebt. 4. Spreek meer af met vriendinnen, een goede afleiding! 5. Ga alvast leren voor school, het is beter voor je cijfers en je verveeld je niet 6. Geen pyjama dag houden dat maakt je lui en dan wil je naar je schermpje toe. 7. Je mag soms ook wel op ke schermpje hoor maar eet ondertussen fruit dat zorgt dat je minder lui word! 8. Als dit allemaal niet kan ga een andere taal leren dat kan later van pas komen 9. Hou je schermpje uit er zicht. Zorg dat iemand het bij houd of laad het niet op dan kan je er zeker niet op! Ik hoop dat je dit nuttig vind!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100