Wat is het leukste bijbaatje?

Ik ben gestopt met horeca. Nu wil ik iets anders! (of gewoon weer horeca?)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je woont in Rotterdam? In het kader van 'mensen lastigvallen', misschien is dit dan echt iets voor jou! Marketingbureau Pepperminds is altijd op zoek naar nieuwe, jonge, frisse, gedreven mensen en heeft een vestiging in Rotterdam. Geloof me; het verdient goeeed ;-). Je probeert het werk gewoon eerst 3 keer en daarna kijk je of je doorgaat of niet. www.jouwidealebijbaan.nl ! Mocht je je sollicitatie serieus overwegen, kun je me dan even een pb sturen? Je helpt mij er namelijk ook mee :-D

wij zoeken nog mensen...waar woon je?

Oppassen! Valt zeer aan te raden, maar je moet wel van kinderen houden. Kijk anders eens bij een uitzendbureau. Je moet natuurlijk ook beslissen of je fysiek werk wil of liever niet. Succes!

Was de HoReCa al een bijbaantje of wil je nu een bijbaantje? Ik heb ervaring dat je met een HoReCa achtergrond een hele goede keukenverkoper kan worden.

ik heb als bijbaantje taxi gereden, dat was wel lachen. Je moet er wel tegen kunnen, uitgaanspubliek is niet altijd makkelijk, maar als horecaman kun je daar wel mee omgaan.

Werken bij een boerderij in het recreatieteam! Heb dat als zomerbaantje nu, weet nog niet hoe het is, maar je krijgt geld voor dat je de kindertjes moet vermaken met dans en zang en gekke dingen doen. Ook smincken dus en spelletjes doen. En het zijn mooie regelmatige tijden.

Chaffeur van escortdames. Altijd leuke verhalen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100