Optie: nieuwe vragen na laatste bezoek?

Op forums heb je de optie om alle nieuwe postings na je laatste bezoek te zien.

Dat lijkt me hier ook prettig. Eens?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zolang het een optie is lijkt het mij ook wel wat. Maar wie weet ? Het is tenslotte een "nieuwe" site en daar zal vast nog wel eens iets aan worden toegevoegd. Ik zou zeggen, mail het naar de moderators van deze website !!!

Het voordeel is dat de nieuwste vragen altijd vanaf de homepage naar achter staan, als je daar begint kom je vanzelf bij de oudere terecht

Stelling: Door een categorie 'opmerkingen' te introduceren kan voorkomen worden dat opmerkingen als vragen gemaskeerd op deze site belanden.

Als je nu op "Alle categorieën" drukt, kom je uit op een lijst van de nieuwe vragen, precies die vragen die je wilt zien met een knop 'sinds laatste bezoek'. Het enige verschil, is dat je het nu zelf bij moet houden. Wat me beter lijkt: de vragen die je geopend hebt (omdat je naar de antwoorden hebt geklikt) anders van kleur maken dan de vragen die je nog niet hebt opengeklikt. Dat is nog makkelijker dan alleen zo'n lijstje dat je eigenlijk al hebt, want ik lees niet alle vragen in chronologische volgorde.

Inderdaad even op alle categorieen klikken er komt dan van boven tot onder alle nieuwe vragen. Daarnaast verzend GoeieVraag dagelijks een mailtje met Aanbevolen vragen met vragen die mogelijk wat meer gericht zijn op je eigen voorkeuren. *denkt*Misschien is dat wel een idee om daarin keuzes in te geven in profiel om Aanbevolen vragen wat te sturen */denkt*

Ik vind het een goed idee, misschien gecombineerd met een optie (al dan niet vetgedrukt bijvoorbeeld) om te zien of je een vraag al eerder geopend hebt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100