Worden de 3d brilen wel schoon gemaakt naar iedere bios voorsteling?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik geloof er eigenlijk niks van dat dit gebeurd. Ik ben naar de 3d film up geweest in Pathe en ik denk niet dat dit daar gebeurde.

Jazeker, tenminste in de efteling, de pandadroom

Bij Avatar, zat er een strip in (iedergeval in Utrecht) meenemen was niet mogelijk, wat ook logisch is gezien de prijs. Toegevoegd na 5 minuten: houdt dus in dat ze hergebruikt worden dus ook wel gereingd zullen worden

Zo te lezen wel: ""When we put them through our glasses-cleaning machine, they come out as clean and sterile as they come out of a dishwasher in a restaurant," says Brian Bonnick, the Canadian company's vice president of technology." En nu maar hopen dat ze dat hier ook zo doen. Vast wel.

Bronnen:
http://www.usatoday.com/tech/science/envir...

Bij de film Avatar konden wij een schoonmaakdoekje pakken waarbij we zelf de brillen schoon konden maken om de bacterien van je voorgangers eraf te halen. Ik weet niet of dit in de meeste bioscopen zo gaat. Het lijkt me niet dat het personeel dat allemaal doet. Er zal dus ongetwijfeld overal doekjes liggen.

Bij het Dolby 3D systeem kan, net zoals bij XpanD, het bestaande bioscoopscherm blijven hangen, maar is er wel een dure 3D bril nodig. Voordeel van deze ‘passieve’ bril is dat het geen techniek bevat en dus ook niet per ongeluk uitgezet kan worden. De bril moet wel na afloop ingeleverd worden en de bioscoop zal ze moeten schoonmaken. Bioscoopketen Kinepolis gebruikt het systeem in zijn bioscopen in België, Frankrijk en Spanje. In Nederland gebruikt alleen Euroscoop Tilburg de techniek.

Bronnen:
http://www.moviesense.nl/3d-films/3d-techniek/

Bij ons mocht je de 3D bril houden (mocht ook wel voor die prijs). Hij zat netjes in een zakje.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100