wat bedoeld een vrouw als ze met haar tong tussen haar mondlippen likt?

Toegevoegd na 1 minuut:
als de vrouw haar mondlippen likt wat wil ze daar mee bedoelen op sensueel vlak,ik heb zin of wat?

Toegevoegd na 6 dagen:
als een dame recht jouw in de ogen kijkt en ondertussen haar lippen (mond) met haar tong treelt likt,wat bedoeld ze daarmee:?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat ze droge lippen heeft, of dat haar lippen tintelen. Daar kunnen meerdere oorzaken voor zijn; Een ervan is het gevolg van het opzetten van lippen dmv sexuele stimulans (ev. visueel)

Ze bedoelt: Ik ben te verleiden Ik wil zoenen Ik ben mooi Ik ben aantrekkelijk Ik vind je sexy Ik heb zin in je Enz.enz.enz.

Ik denk dat de bedoeling dan is , dat ze die kruimel brood of iets dergelijks van haar mond af wilt halen. Niet alles is sesueel 'gelikt' :) Toegevoegd na 4 minuten: sesueel=sensueel

Er zeker van zijn of er geen etensresten op de lippen zitten, of gewoon droge lippen :) Natuurlijk zijn er ook nog mensen die de ''tik'' hebben aan hun lippen te likken. De oorzaak hiervan kan stress zijn. (net als op je lip of nagels bijten) Maar goed, wanneer een vrouw je uitdagend zit aan te kijken, en dan langs de lippen likt, dan spreekt het voor zich dat het sensueel bedoelt is.

Het kan zijn dat ze aandacht wil op sexueel gebied maar het kan ook zijn dat ze denkt shit ik moet nodig mijn lippen smeren door de kou voel ik de vellen aan mijn lip hangen';)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100