Hoe maak je een mooi logo?

het moet een logo worden van deze tekst:

Safe4all (het is een ehbo bedrijf)

Weet jij het antwoord?

/2500

Door in gedachten te houden waar logo's aan moeten voldoen: - Het moet passen bij de bedrijfstak - Het moet herkenbaar zijn - Het moet schaalbaar zijn (Ongeacht de grootte waarop het te drukken is moet het herkenbaar blijven) - Het moet anders zijn dan andere logo's.

Zowel in nederland als in vlaanderen zijn er super ontwerpers voor logo's. Zelf ga je er een knoeiboel van maken. Wel eerst referenties vragen. In de bib vindt je ook boeken met al mooie logo's. Geloof me : dit is boeiend, leerijk en amusant.

Als je hier geen kaas van hebt gegeten moet je dit beslist uitbesteden. Het kost een paar centen maar je moet niet vergeten dat een logo vaak en overal op terug kan komen...

vind je dit niet grappig als logo?

Googlen op Internet leverde dit op...tekst heb ik er zelf op gezet...

Het ligt aan het doel van je logo, maar het zoals je al zegt, het is voor een bedrijf. Je kunt dan het beste gaan voor wat kwaliteit en het uitbesteden. Er zijn veel bedrijven waar je voor een goed prijsje ook goede kwaliteit krijgt. Zorg er wel voor dat je genoeg revisies krijgt, want je wil niet met een lelijk logo eindigen. Kijk even bij de bron die ik toegevoegd hebt. Het linkt naar een goed portfolio van een goedkoop bedrijf.

Bronnen:
http://www.logo4life.nl/portfolio.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100