Als ik nu voor 1000 Euro gloeilampen inkoop, kunnen deze dan over 15 jaar een fortuin waard zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In deze tijd is het goed om te investeren dus probeer het uit.Je weet maar nooit.Maar gebruik ze maar zelf want ze beweren dat ze langer meegaan dan 15 jaar dus kun je ze nog altijd 2e hands door verkopen.

Nee. De mensen die per se de gloeilamp willen blijven gebruiken, gaan zelf wel hamsteren. Dat doen ze in Duitsland al volop. En hoeveel lampen krijg je nou helemaal voor 1000 euro? Wil je er een fortuin aan overhouden, dan zul je een fortuin moeten inzetten.

Nee echt niet Nederland zit nog vol met gloeilampen die al jaren in voorraadkasten ,op zolders,en her en der liggen. en wat denk je van de ons omringende oostbloklanden,waar nog hele partijen in winkels liggen. ze zullen echt geen antiek worden.

Nee, want waarom zou iemand tegen die tijd nog gloeilampen willen ? Spaarlampen zijn even een aanschaf, maar dan gaan ze ook veel langer mee. Het is even een omschakeling waar sommige mensen misschien moeite mee hebben, maar de aanschafprijs is zo ongeveer de belangrijkste reden waarom mensen nog normale gloeilampen willen hebben ; lekker goedkoop. Als straks de spaarlamp gemeengoed is en de ouderwetse gloeilamp zou door schaarste bijna net zo duur, even duur of duurder zijn, dan raak je ze aan de straatstenen niet meer kwijt. Daar waar alleen nog gloeilampen gebruikt kunnen worden (bedlampjes, naaimachines) verwacht ik nog lang genoeg voorraad tot ze vervangen kunnen worden door led-lampjes in dezelfde maat. Daar zijn nu helaas nog geen spaarlampen voor. Verder heb ik NU al (lang) geen gloeilampen meer ; vooral de led-spotjes in mijn halogeenlamp bevallen me uitstekend en zijn nog nooit kapot geweest.

Ik geloof ook niet dat je op die manier geld kunt verdienen. Ze zijn, ook komende jaren, volop verkrijgbaar in zowel binnen en buitenland. Ik denk dat er meer geld te verdienen is met amerikaanse dollars.

Ik denk dat je die 1000 euro beter op een spaarrekening kunt zetten om dat later te gebruiken als aanvulling op je energienota's. Als we met z'n allen aan de 'leds' gaan en veel minder energie gaan verbruiken, zal dat wel fors duurder gaan worden. De energiemaatschappijen willen toch steeds meer winst en de schatkist mag er ook niet onder lijden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100