Mag een festival of een bioscoop je verbieden je eigen drinken mee te nemen?

In hoofddorp was laast meerlive. Een 4 daags feest. Maar als je naar binnen wou moest je je eigen drinken inleveren mogen ze je verbieden dat mee naar binnen te nemen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja dat mogen ze zeker. Jij bent gast op hun gebied dus mogen ze je dat verbieden, het doel erachter is om te zorgen dat jij daar een drankje of voedsel koopt, wat vaak prijzig is, inplaats van dat jij het van thuis meeneemt

Helaas wel.. Gooien ze t misschien op onzin-regels als veiligheid ofzo, maarja een blik mag ook niet echt genaaid i know

Ja, dat mogen ze. Zij hebben dat in hun regelement bepaald, zodat ze meer verdienen aan eten en drinken. Anders is het voor evenementen niet meer te behappen. De kosten zijn enorm hoog om het te organiseren.

Ja dat mogen ze, het is hun terrein dus zij bepalen de regels Net als jou ouders die in huis bepalen En school die op school bepaalt Zij hebben het gekocht dus zij maken de regels En met die drankjes hebben ze liever dat je daar 0.33liter cola koopt voor€2.50 dan een hele liter cola bij AH voor €1.00 Zo verdienen zij veel geld ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100