Door wiens energie leven of sterven we

Extra uitleg , Zorgt zaad ervoor dat wij leven of is een vrouwlijke veelkrachten vraag (overvragen) de reden van sterven en leeft de zaad(cel) in andere vorm als voorwaardse energie verder ?

Mijn redenering : Na bevruchting ondergaat zaad een verandering , word het misschien een intern deel van de eicel of zal het door eicel chemie sterven .. afgevoert en is dit de reden waarom wij sterven .

Johannes 12 - 24 : Voorwaar, voorwaar zeg Ik u: Indien het tarwegraan in de aarde niet valt, en sterft, zo blijft hetzelve alleen; maar indien het sterft, zo brengt het veel vrucht voort.

Met respect dit is een lastige vraag en vast niet te verklaren , laat je niet opjagen het, hoeft voor wat mij betreft ""vandaag"" ook niet .. maar zij die eens uit de doden menen op te staan hebben er hoop ik wat aan ..

Toegevoegd na 4 minuten:
Veelkrachtenvraag moet niet per definitie als negatief worden beschouwd , het kan bv een kans zijn om beter tot wasdom te geraken maar zijn alle middelen (nog) niet aanwezig ... (helaas)

Weet jij het antwoord?

/2500

door de energie die je opneemt door middel van voedsel en drank leven we als je je zaad in een condoom achterlaat sterft het ook,omdat het geen energie meer krijgt van het menselijk lichaam,als het zaad in een eicel opgenomen word (brvruchting )krijgt het nieuwe energie uit het lichaam van de vrouw en leeft dus verder (de vrouw eet ) . Het sterven is een vorm van acuut energietekort door hetzij niet meer genoeg energie uit het voedsel kunnen genereren om het hestel vanuit het lichaam te sturen,hetzij door energieverlies door een verwonding,ziekte of ouderdom. Als je de energiebron vervangt door een externe bron in het vaak mogelijk om het lichaam in "leven " te houden,al is de vraag of je dat als echt leven kunt zien omdat je alleen nog maar vegeteerd.

Door de energie van het universum. Ook wel levensenergie genoemd, ook wel Chi (in China) of Ki (Japans) of Prana (India). Volgens de Chinese leer: We kunnen 3 maanden zonder eten. We kunnen 3 dagen zonder drinken. We kunnen 3 minuten zonder zuurstof. We kunnen nog geen seconde zonder Chi.

Bronnen:
http://www.chinengcentrum.nl/index_bestand...
http://www.eclecticenergies.com/nederlands...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100