Hoe kom ik van deze bekeuring af?

vorige week heb ik aan mijn buurman wat geadresseerde reclameblaadjes gegeven. Nu kreeg ik gisteren een bekeuring wegens het plaatsen van vuilnis naast de vuilcontainer ipv erin. Waarschijnlijk is een hongerige millieuambtenaar in een vuilniszak opzoek gegaan. Hier vond hij de reclameblaadjes, die nu dus dienen als bewijsmateriaal dat het om mijn vuilniszak ging.

Hoe kom ik hier onderuit zonder mijn buurman te verraaien??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Niet. Dit is echt heel vervelend voor je, want die milieu-ambtenaren mogen adreswikkels als bewijs gebruiken. Het kan nog alleen goed voor je aflopen met medewerking en een schuldbekentenis van je buurman. Ik wens je veel diplomatie toe, want dat is beter dan een verre vriend.

Als het voor de rechter komt, zal die ook willen weten waarom u aan u geadresseerd reclamemateriaal aan buurman geeft....? Waarom u uw buurman niet wil "verraaien", terwijl hij er op zijn beurt wel voor zorgt dat u voor zijn rommel moet betalen....? Vragen, vragen, vragen.... Dus tenzij je daar allemaal heel aannemelijke en bewijsbare verklaringen voor hebt, ben je gewoon de pineut vrees ik. Die ambtenarij is nogal rigide.

Door te betalen

Niet. Je moet het met je buurman overleggen, aangezien hij zichzelf zou moeten 'aangeven'. Als hij namelijk ontkent dat het zijn afval is, of dat hij het niet gedaan heeft, is de bekeuring nog steeds van jou.

je komt er niet vanaf,tenzij je buurman hem krijgt,als je hem niet wil verraaijen zoals je zegt zal je met hem moeten praten, en verraaijen zal je ook niet helpen,als hij ontkent heb je en ruzie met je buurman en de boete moet je toch betalen omdat je verder geen bewijs hebt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100