Mijn hotmail stuurt mijn contactpersonen rare mailtjes, hoe kan dit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Waarschijnlijk een virus die je hebt gekregen door op een link te klikken in een emailtje

Ik denk dat je gehackt bent ;)

Heb je ooit iemand je w8woord gegeven of heb je een simple of je hebt vijanden dan ben je zeker gehackt

Je kan je wachtwoord even veranderen. Dat hielp bij mij.

Wachtwoord veranderen. Probeer zo'n moeilijk mogelijk wachtwoord te nemen met letters en cijfers. Bijvoorbeeld je naam is laura wachtwoord: L4Ar4 (+ achternaam). Deze vergeet je nooit! Je kan ook een nieuw emailadres nemen als het niet lukt om er vanaf te komen. In het vervolg niet meer klikken op linkjes van emailtjes als het niet van een bekende is en je niet zeker weet of het wel goede informatie bevat.

Vaak vullen mensen hun email plus wachtwoord in omdat ze dan hopen die mooie ipod te winnen of om de uitslag te weten van die quiz die ze net hebben gedaan. Dit soort sites sturen dan uit jouw naam ook weer (spam)mailtjes om die mensen te strikken voor hetzelfde. Dus nooit meer ergens je wachtwoord plus email invullen, want die prijs krijg je toch nooit het is gewoon een instinker. Zo verzamelen ze alle gegevens van de mensen op jouw contactlijst. Nu je wachtwoord wijzigen, dan ben je er van af.

Ik kan 2 redenen bedenken: 1. Je hebt een virus. 2. Je hebt je misschien aangemeld op een site waar je je e-mail moest invoeren.

Dan moet je je wachtwoord veranderen. Inloggen Bij hotmail. Opties. Wachtwoord veranderen.

waarschijnlijk is het idd een virus, of het is gehackt door een spammer dat gebeurt ook veel die kunnen via jou mail adres reclame sturen naar al je contactpersonen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100