Waarom zijn zoveel vragen al gesloten?

Ik wil nog op best veel vragen een antwoord geven, maar dan zijn ze al gesloten... Doen de gebruikers dit? Of zit een een houdbaarheidsdatum op elke vraag?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er zit ook een ''houdbaarheidsdatum'' op elke vraag. Deze kan je zelf instellen als je een vraag maakt, kies 'geavanceerde opties'. Ook kan men een vraag sluiten door het beste antwoord te kiezen of de vraag te sluiten.

Volgens mij gebeurt dat vanzelf. Ik kreeg namelijk een mailtje dat mijn vraag bijna afliep. En dat ik hem daarom moest sluiten, anders zou GV hem sluiten (en volgens mij zou ik dan ook geen punten meer kunnen geven). Tenminste, dat is zoals ik het begrepen heb.

dit is om 2 redenen 1: je kan je eigen vragen sluiten door het beste antwoord aan te geven. Dit hebben veel mensen gedaan vooral omdat je er 3 punten voor krijgt 2: het was al een tijdje actief voordat het officieel open ging.

Het kan voorkomen dat op een vaag maar èèn antwoord mogelijk is.Om gelijkluidende antwoorden te vermijden,kan men afsluiten. Je kunt ook de verblijvende tijd zelf instellen,en de vraag tot sluitingsdatum open laten. Ongeveer 12 uur voor sluitingsdatum,krijg je automatisch bericht,met advies om je vraag te sluiten. Groeten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100