De ware liefde

Bestaat de ware liefde?
Want er zijn ook mensen die hele leven lang alleen blijven..
Waar is ware liefde dan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ware liefde bestaat voor sommige mensen. Voor de mensen die lang alleen blijven, vinden het prima leven zonder partner en zijn tevreden op hun eigen manier. Sommige mensen kiezen voor een lat relatie dan hebben ze wel een relatie maar houden ze hun eigen huis aan. Sommige mensen willen wel graag hun ware liefde vinden, maar ontmoeten deze niet, misschien zijn ze kritisch geworden in de loop der jaren.

Ik heb ware liefde gezien bij 2 mensen. Die zijn helemaal gemaakt voor elkaar. Maar geld dat zo voor iedereen? Dat weet ik niet. Maar ware liefde bestaat en het is prachtig om te zien. Ik zou dat iedereen gunnen.

ware liefde zoals het de prins op het paard? in dat geval...of iemand de ware liefde is weet je pas aan het eind. dus als 1 van de 2 overleden is. voor die tijd kan je wel denken dat iemand je ware liefde is. ze kunnen bestaan, maar niet iedereen komt zijn/haar ware liefde tegen. ook kan je denken dat iemand je ware liefde is, maar na een tijdje kom je erachter dat je je een beetje veel had vergist en het een onware liefde is. het ligt er ook aan wat je onder ware liefde bestaat. als JOU ware liefde niet perfect hoeft te zijn is de kans wat groter dat je je ware liefde treft en je samen oud wordt. ware liefde zelf bestaat echt. het is onvoorwaardelijk. zoals de liefde van bv een moeder voor haar 2 lijpe lieve kindertjes (*_*)

Ik geloofde er nooit in, totdat ik m'n huidige vriendin tegenkwam. Ik heb al een aantal vriendinnen gehad, en ken genoeg meisjes, maar een klik zoals deze heb ik nog nooit eerder gevoeld. We hebben het ontzettend leuk samen. Af en toe is het gewoon eng hoe goed wij bij elkaar passen. Dus ja, ik geloof dat ware liefde bestaat. Je moet er alleen naar opzoek, en niet iedereen za 't vinden. Maar het is echt de moeite waard!

die hebben niet goed gezocht, als je het wil zoek je goed en vind je hem of haar anders niet

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100