Kan een hond een paracetamol ofzo nemen zo snel moagelijk reageren à.u.b

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, absoluut niet doen. Naar de dierenarts er mee!

Nee. Dit middel is voor mensen, niet voor dieren.

Kijk of je dierenarts avondspreekuur heeft. En ga dan nog even snel langs. Een hond is een dier. Die moet geen mensenmedicatie. En wie weet wat er met hem is. Dan zie jij niet direct, maar de dierenarts wel. Gauw naar je dierenarts. En beterschap voor je hond!

Nee. Onze hond heeft er een paar opgegeten (omdat hij van het aanrecht had gejat) en heeft het nét gehaald. Wel 300 euro armer door de dierenarts.

dat is giftig voor je hond, niet doen Toegevoegd na 23 uur: wie me die dan ook gegeven heeft Toegevoegd na 23 uur: die min bedoel ik.

Nee, paracetamol kan je gewoon geven, niet meteen een hele maar zie het als een kind, 2 halve per dag ofzo meer niet. Een paracetamol is pas gevaarlijk als je er meer dan de toegestane hoeveelheid van gebruikt op 1 dag. Mijn hond mocht er van de dierenarts ook een halve...en dat was 2 jaar geleden en ze rent nog steeds vrolijk rond!!!

Paracetamol is een veelgebruikte pijnstiller bij mensen. Het is bij mensen een veilig middel, maar kan bij honden tot vergiftiging leiden. Het is daarom NOOIT verstandig om als pijnstiller bij honden een paracetamol te geven! Voor katten is het nog giftiger!

Bronnen:
http://www.dierenkliniekdehaardstede.nl/dk...

nee zou ik echt niet doen, je hond kan dan heel erg ziek worden. als je hond al heel ziek is zou ik er mee naar de dierenarts gaan of daar heen bellen wat je het beste met je hond kan doen?? of heeft je hond het perongelijk opgegeten? (mijn hond eet ook alles wat die tegen komt.) in dat geval zal ik ook naar de dierenarts bellen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100