Wat moet je doen als je

Je ex terug wilt.. En je ziet ook aan hem dat hij nog wat voor je voelt.. Maar hij wilt niet toegeven.. En hij is ook niet goed in emotionele gesprekken.. Want dan ontkent hij echt alles.. Maar ook echt ontkennen.. omdat ie niet wilt toegeven.. Wat moet ik doen ???

Weet jij het antwoord?

/2500

Hey, ja dit is lastig, je voelt je heel machteloos... Allereerst, weet je zeker dat hij je nog terug wilt ?? Of wil je dat graag zien ?? Dit om teleurstelling te voorkomen! En bedenk bij jezelf waarom is het uit ?? bindingsangst ? of een andere reden ?? Ik heb het zelf ook meegemaakt, ik heb hem toen gemaild met mijn gevoelens,, wat er allemaal door me heen ging en hoe ik het heel graag zou willen zien! Dat ik het kon begrijpen en dat ik niet van hem verwachte dat het weer was zoals eerst. ik zou hem rustig benaderen, absoluut niet overheerst overkomen,, druk hem niet in een hoekje... Vertel hem in de mail over je gevoelens, of via sms ,, wat jouw uitkomt,,, eindig onderaan dat je graag een keer met hem wil wat gaan drinken. Als hij erop in gaat, benader hem dan rustig, stel hem op zijn gemak,, als hij praat,, spring er dan niet tussendoor, maar probeer hem te laten uitpraten, knik ondertussen met je hoofd, om het gevoel te geven dat je hem begrijpt. En echte liefde overwint alles,, en mocht hij toch terug houdend zijn,, of niet reageren, of je toch het gevoel geven dat het voorbij is ,,, geef hem dan even de tijd,, als jullie voor elkaar bestemd zijn, komen jullie elkaar vast nog wel eens tegen en misschien slaat dan de vonk weer over !! heel veel succes !

Op zoek naar een andere man , als het hem al zoveel moeite kost om dit te uiten dan is hij je niet waard, dus laat hem los en ga verder en op zoek naar een leukere man , die is er echt wel

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100