hoe kan ik weten over welk thema ik mijn spreekbeurt kan houden

ik weet gewoon bijna nooit waarover ik mijn spreekbeurt over moet houden

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt het doen over iets waar je heel enthousiast over bent, bijv. een sport of andere activiteit die je graag doet (paardrijden, schaken, skaten, strips). Het leukst is het dan als je iets kiest wat anderen niet zo goed weten. Dan luisteren ze het best. En dat is goed voor je cijfer/beoordeling! Als je het zelf leuk vind, zal je makkelijker vertellen, en ben je leuk om naar te kijken. Je ogen gaan dan stralen! Hoe zenuwachtig je ook bent1 En eh... ik denk te zien dat je er een beetje tegenop ziet. Zet hem op, het is zo voorbij. Als je iets kiest wat je zelf leuk vindt om te weten, is het voor jou ook leuker! Ook om het voor te bereiden. Succes!

Auto's Games Vliegtuigen Ruimte/Sterren/Maan Internet Goeievraag.nl noem maar op Toegevoegd na 20 seconden: een thema kiezen dat je erg leuk vind is het handigst =)

leuke is dat je het over een eigen favoriet onderwerp kunt doen als dat tenminste de bedoeling is. uit je profiel haal ik niet zoveel voor meisjes mode parfum of zoiets jongens helikopter of zoiets

Ik heb de tv gekozen, gewoon de geschiedenis en welke tv's er zijn, en wat jij denkt over de toekomst ervan. Ik had een 8 :)

Je moet juist een onderwerp kiezen waar je niks van weet. Dan ga je op internet/ bib alles opzoeken en alles in een powerpoint zetten bijv Electriciteit Vulkanen Gr.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100