twee keer een vriendin verliezen, wat kan ik doen?

Ik heb dus zo'n vriendin die ik al verloren ben een keer - mag niet meer met der omgaan - nu praten we op mijn andere msn, omdat ik daar niet geblokeerd ben.

Ik weet dus gewoon dat ik haar nu weer moet kwijtraken en dat doet mij pijn.

Wat kan ik doen? :(

Toegevoegd na 5 minuten:
IK had een goede vriendin op msn, maar ze was volgens haar ouders te jong om met mij om te gaan, ook al waren we gewoon vrienden. Dus moest ze mij op msn blokken en niet meer met me praten.

Maar ik had nog een oude msn account, waar ze mij nog niet had geblokt en daar zit ik momenteel op. Nu ben ik gewoon bang dat als ik dadelijk van msn ga, dat ik haar echt nooit meer spreek en zo.

Wat kan ik doen? Ik wil haar niet nog eens kwijt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er zijn voor jonge meisjes veel bedreigingen online. Ouders doen er verstandig aan om het internetverkeer van hun kinderen goed in de gaten te houden en strikte regels op te stellen, dat is helaas hard nodig. Ook deze ouders hebben een regel ingesteld en daar ben jij nu de dupe van. Het kan best zijn dat jij geen kwade bedoelingen hebt maar de ouders van het meisje kennen je niet en kunnen daar dus niet goed over oordelen en nemen het zekere voor het onzekere. Om te beginnen: trek het je niet persoonlijk aan. Zoek andere manieren om contact te leggen. Je kunt ook e-mailen, sms-en, bellen of brieven schrijven. Of spreek een keer met elkaar af, misschien bij haar thuis zodat je je netjes voor kan stellen aan haar ouders, misschien dat ze dan anders over je gaan denken.

Je kan bijv. afspreken na school?... met de tel. praten kletsen?... je kan haar ook vergeten en nieuwe vriendinnen zoeken? je kan regelmatig iets leuks doen?... Toegevoegd na 2 minuten: je kan ook met speletjes met elkaar omgaan bijv. stardoll habbo?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100