Hoe kom je erachter welke apotheek er dienst heeft zonder de huisartsenpost te bellen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Of surf op Google naar dienstdoende apotheek > woonplaats. Bij het intypen van mijn eigen woonplaats kreeg ik meteen een volledig overzicht met bijbehorende adressen en telefoonnummers. Ik neem aan dat dit voor jouw woonplaats ook geldt.

Dan is die informatie te vinden in de wekelijkse uitgave van de wijk- of plaatselijke krant, meestal bij de gemeente-informatie.

Bel naar je eigen apotheek en luister naar de beantwoorder of kijk in het plaatselijk krantje voor de dienstdoende apotheek.

Belachelijk eigenlijk dat er geen landelijk overzicht on-line staat! "Tot onze spijt is er geen landelijk overzicht van openingstijden van apotheken. U kunt op deze site wel informatie hierover vinden onder "zoek een apotheek".

Bronnen:
http://www.apotheek.net/

Bij ons is er geen roulatiesysteem meer voor dienstdoende apothekers. Buiten de "normale" openingstijden is de apotheek in het ziekenhuis geopend. Die zit bij ons bij de EHBO- en de huisartsenpost.

Bij ons liggen bij elke apotheek kaartjes en daarop staat exact wie er weekend dienst heeft. Eenmaal zo'n kaartje in huis en je kunt het in 1 oogopslag zien. Maar anders staat het inderdaad in de regionale krant, of het huis aan huisblad.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100