Heb je geschiedenis nodig voor HAVO?

ik wil graag van TL naar havo overstappen als ik mijn examen heb gehaald, alleen...
ik heb van veel mensen gehoord dat je dan geschiedenis nodig hebt... ik wil graag het profiel Natuur & Techniek, en ik heb al op wiki gekeken en daar stond geen geschiedenis bij... maar ik weet niet of dat te vertrouwen is... dus mijn vraag is: Heb ik geschiedenis nodig om naar de HAVO te gaan, met als profiel Natuur & techniek?

Weet jij het antwoord?

/2500

Volgens mij niet, geschiedenis zit niet in het pakket van natuur&techniek, dus je hebt het niet nodig denk ik. Je kan het ook aan je decaan vragen..

Nee hoor, geschiedenis heb je niet nodig! -------------------------------------------------------------------------------- Instroom havo 4 Doorstroom van Vmbo-tl naar Havo-4 1. Toelatingseisen voor Havo 4 Om toegelaten te worden tot Havo-4 moet de leerling beschikken over een Vmbo-tl diploma. Behalve in de vakken Nederlands en Engels moet de leerling ook examen hebben gedaan in de vakken die hij op de Havo zal gaan volgen. Welke vakken dit zijn, is afhankelijk van het gekozen profiel. Daarvan uitgezonderd zijn de vakken: Kunstvak beeldende Vorming*, Maatschappijwetenschappen*, Economie*, Management & Organisatie* en Natuur Leven & Technologie*. Deze vakken starten pas in havo-4. Het kan voorkomen dat de leerling in de vakantie nog inhaalwerk voor een vak moet verrichten. Profielen De Havo kent vier profielen: CM – Cultuur en Maatschappij EM – Economie en Maatschappij NG – Natuur en Gezondheid NT – Natuur en Techniek Elke leerling volgt de vakken: Nederlands Engels Maatschappijleer Culturele en Kunstzinnige Vorming Lichamelijke opvoeding Godsdienst Toegevoegd na 50 seconden: Heeeeeeeeeeeel veel succes met je examens!

Bronnen:
http://pr.insulacollege.nl/Page/nctrue/sp1...

Nee! Geschiedenis zit alleen bij EM en CM.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100