Hoe kom je van de emotie liefde af?

Ik wil deze emotie helemaal kwijtraken om zo niet afhankelijk te worden en geen financiële strop te creeëren. Hoe doe je dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Niet. Maar je argumenten kloppen ook niet, liefde hoeft helemaal niet tot een financiële strop te leiden - als je zo denkt, is de kans dat je ooit liefde zult voelen misschien toch al beperkt.

Wees blij dat je de emotie liefde leeft. Misschien ben je bang om gekwetst te worden maar geloof me het is een stuk leuker om vanuit liefde te leven als vanuit angst en somberheid. Maar als je echt een antwoord wilt ;) Als je iets graag wilt verminderen en daar op gefocust bent groeit het dus altijd. Dus neem het niet te serieus en richt je op iets meer sombere/angstige dingen zoals bv. Japan nu... Maar nogmaals leven vanuit liefde is prima en leven vanuit angst is dat niet.

Dan moet je een botte hark worden, een gemenerik die over lijken gaat. Dan vindt niemand jou lief en laten ze je links liggen. Je moet dan alleen voor jezelf zorgen. Niemand zal dan ook nog een poot naar jou uitsteken en je laten creperen en wegrotten. Ik denk niet dat je daar gelukkig van wordt. Mensen zijn sociale wezens en hebben anderen nodig. Ik denk dus dat je een andere strategie moet bedenken. Misschien verdiepen in het boeddhisme, daar kom jij denk ik wat verder mee. ( seriously).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100