Mag je de telegraaf die bij de McDonald's ligt meenemen of is de krant er alleen om te lezen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij de Mac drive krijg je ze mee je mag een krant mee nemen als je wat bestelt...

McDonalds heeft die krant gekocht. Jij mag hem dus niet meenemen.

Ik neem aan dat als er maar een of twee kranten liggen dat je er vanuit kunt gaan dat je niet de enige bent die de krant wil gaan lezen. Nee !

De kranten liggen er 'ter inzage' als service, om te lezen. En sus niet om mee te nemen. Zie ook cafe's en koffie/lunchzaken.

De krant mag u in de Mac lezen. Meenemen valt juridisch gezien onder diefstal. Als u aan het eind van de dag in het restaurant komt, kunt u natuurlijk wel vragen, of ze de krant nog nodig hebben. Echter met ongevraagd meenemen neemt u een risico.

moet je gewoon vragen. ik werk zelf bij de mac en we zijn ze liever allemaal zo snel mogelijk kwijt, en op het einde van de dag worden er stapels weggegooid dus is ook jammer.

Bronnen:
werk bij de mac

De krant die in McDonald's aanwezig zijn, zijn er om meegenomen te worden. Deze worden per dag geleverd door bijvoorbeeld de telegraaf. U kunt aan het personeel vragen of er nog kranten aanwezig zijn, bijvoorbeeld als u door de drive rijdt. Echter op drukken uren zeggen ze vaak nee omdat ze niet de tijd hebben om voor u te lopen. Wat McDonald's wel hanteert is per "familie" 1 krant. U mag dus niet allen 1tje meenemen. Hoe weet ik dit? Gewerkt bij McDonald's. Toegevoegd na 4 minuten: Tevens erg vervelend als mensen dan gaan zeggen weet u het zeker enz. Als u een krant wilt stap dan even uit de auto, is wel zo gezond na dat ongezonde eten wat u haalt. Ziet u ze binnen dan niet liggen ga er dan maar van uit dat ze niet meer aanwezig zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100