Wie is volgens jou de machtigste persoon op aarde?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Waarschijnlijk een Amerikaan. En dan iemand die achter de schermen werkt. Niet de president Obama maar iemand die binnen de veiligheidsdiensten de dienst uitmaakt. Niet gekozen, niet vervangbaar, onbekend en rotsvast in het zadel. Geen idee wie het is dus maar zeker niet de president. Die komen en gaan.

Barack Obama Toegevoegd na 2 minuten: Die staat immers aan het hoofd van het enige leger ter wereld dat in staat is om in z'n eentje de complete aarde te vernietigen.

De mens die ergens totaal afgelegen leeft, totaal afgesneden van iedere maatschappij, en toch volkomen tevreden is.

de machtigste persoon is degene die het meeste bepaalt wat er gebeurt... als je gedachten hebt die je angstig maken, of die zeggen dat jij iets wel of niet moet doen, ben jij op dat moment voor jezelf de machtigste persoon... op dit moment zou het politiek gezien (het lijkt mij dat jij daar naar vraagt) wel eens de president van Noord-Korea kunnen zijn... de 'wereld'-leiders houden hem scherp in de gaten en geven hem en zijn bewegingen heel veel aandacht... zo machtig is hij... hij wil de wereld angst inboezemen en zijn macht zo doen gelden... daar slaagt hij al heel aardig in...

De persoon die van binnenuit het gevoel van macht kan ervaren. Macht om lief te hebben, macht om te leven, macht om te groeien. "Hij die anderen controleert kan machtig zijn, maar hij die zichzelf kan controleren is machtiger."

Barack Obama,

Dat ben je zelf.

diegene diede stekker eruit kan trekken waardoor het internet opens niet meer werkt, we zijn zo afhankeelijk geworden van dit medium dat er niets meer loopt als internet uitvalt.

Mijn vrouw

Barack Obama.

degene die liefde boven haat zet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100