Weet iemand een intensieve sport om conditie op te bouwen en om af te slanken?

Ik wil een andere sport maar weet niet wat weet iemand iets?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Thai/kickboksen inderdaad! Je train je hele lijf, en zowel kracht als conditie. Ik doe het nu 6 jaar en ik zweer erbij! Je valt niet alleen af maar je ontwikkelt ook spieren: armen, benen, buik, alles. Dus je lichaam wordt ook mooi gevormd. Nog een voordeel: je voelt je zekerder, want je weet dat je tegen een stootje kan en simpelweg omdat je sterker wordt. Voorwaarde voor dit alles is wel dat je je tijdens de training 100% inzet en dat je bij een fijne gym traint. Oh, en ik ben een meisje... ;-)

Ikzelf doe aan hip hop. Het is veel intensiever dan het lijkt. Dik ben ik nooit geweest dus ik weet niet of je afvalt maar ik ben wel gespierder geworden en heb een betere conditie.

Hockey of voetbal zou ik zeggen. Vooral bij hockey bouw je echt een conditie op.

Squash bevalt me erg goed. Train er veel spieren mee en een uurtje is behoorlijk afmattend.

Intensieve sport is niet goed voor vet verbranden, alleen voor vetvorming 'voorkomen'. Wandelen, traplopen en fietsen zijn heel goed voor vetverbranding. Bij intensieve sport verbrand je alleen glucose. Meeste vet van je kerstzwembandjes hangt er dan nog.

Wat dacht je van Thai-Boksen? Je sterft conditioneel gezien iedere training gedurende de eerste 6 maanden

Survival training! Komt alles bij kijken. Kracht, conditie, snelheid en het is nog leuk ook :-)

hardlopen en roeien ;). dat zijn hiervoor goeie sporten.

ga bij zumba.dit is heel intensief je krijgt een goede conditie en ja je valt er van af als je tenminste niet kilo's slecht (snoep ed)naar binnen duwt.

Aqua Zumba! Door de weerstand van water is het een complete workout.

Het klassieke touwtje springen. Niet voor niets beoefend door veel boksers.

Ik zit op wedstrijd zwemmen, en daar krijg je gewoon het beste figuur van. Je traint er al je spieren mee en anders kun je ook nog altijd gaan roeien in de sportschool als je niet van zwemmen houdt

Fitness, en dan een combi van cardiofitness en krachttraining. Cardiofitness voor de conditie en verbranden calorieën en krachttraining voor een wat "strakker" lijf. Belangrijk is dat je dan een sportschool zoekt waar jij je op je gemak voelt. Het leuke van fitness is dat je na een aantal trainingen merkt dat je minder gauw moe wordt bij dezelfde inspanningen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100