Ik kwam op een site waarbij je gratis wii games kon dowloaden FAKE?

Ik kwam op een site waarbij je gratis wii games kon dowloaden tegen een betaaling. Maar na de btaling kwam ik het leden gedeelte en kreeg ik gratis download van programma's die gratis zijn. Er staat dat je binne 7 dagen je geld terug kan krijgen de site is www.allwiigamesdownloads.com maar hoe krijg ik het terug?? Alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Betaald met paypal? Dan kan je deze betaling annuleren en komt er een onderzoek. Betaald met een creditcard? Dan kan je proberen je maatschappij te bellen. En anders is dit een wijze les voor je! Ten eerste als je een Wii game wilt downloaden dan moet je Wii omgebouwd zijn. Ten tweede een game voor de Wii zijn origineel niet te download. Is je Wii omgebouwd en wil je spellen downloaden en spelen dan wens ik je een prettige wedstrijd met het uitzoeken ;)

In de faq van de site staat het volgende: A very important matter: We offer a 7 Days full refund guarantee. You should expect help from our support team and a refund may applied when downloads don't work the way they should. Het lijkt me dus dat ze geen geld terug geven als je je bedot voelt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100