zwanger of niet ?

Ik ben een meisje van 15 jaar en ben net ontmaagd. Ik had een nieuwe pil en we hebben geen condoom gebruikt.. Ik ben bang dat de pil nog niet werkte? Hij is wel klaargekomen in my ;s en ben er ondertussen niet meer mee ' Ik heb veel pijn in mijn buik ;s Kan er iemand meer uitleg geven aub !

Weet jij het antwoord?

/2500

als je een antwoord wil of je zwanger bent of niet moet ik je teleurstellen dat weet niemand namelijk. het is afhankelijk van wanneer je met de pil begonnen bent (dus in welke periode van je cyclus) per pil is dat verschillend maar daarom doen ze er altijd een bijsluiter bij waarin je alles kan lezen. echte pijn in je buik kan een teken zijn van zwangerschap, maar dan aan het eind van de 9e maand ongeveer. bij jou zijn het zenuwen. wil je het zeker weten zal je even een test moeten doen of naar je huisarts gaan. succes

De pijn in je buik komt waarschijnlijk door het vrijen, dat kan wel eens voorkomen. Dat is waarschijnlijk je baarmoederwand die wat gevoelig is. Gaat binnen een paar uur wel weer over. Inderdaad goed de bijsluiter van de pil lezen, die overigens vaak ook op internet staan (wel juiste merk dan opzoeken). De assistent van de dienstdoende huisartstenpost kan je meestal ook wel (telefonisch) vertellen of er kans is op een zwangerschap als je de hele situatie uitlegt. Indien dit het geval blijkt te zijn, dan zal zij of hij je aanraden om de morning after pil te nemen. Maar voor nu zou ik eerst even de bijsluiter lezen. En bij twijfel dus altijd de dokter bellen. Succes!

Ik zou een test nemen ga gewoon even boodschappen doen en neem er eentje mee dan weet je het echt zeker maar buikpijn kun je eigenlijk altijd krijgen dus daar kan ik niet veel van zeggen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100