Hoe ziet jouw gemiddelde zondag eruit?

Wat doe je? ga je naar de kerk? slaap je lekker uit? ga je sporten, sta je juist vroeg op om dat ene programma te zien?.. beetje bankhangen? hoe ziet jouw zondag eruit?

Weet jij het antwoord?

/2500

uitslapen, familiebezoek, administratie bijwerken, dat soort gedoe

Ik slaap meestal tot 8 uur, ik blijf daarna meestal nog een half uurtje liggen. Daarna sta ik op, douche en ontbijt ik. 's Ochtends leer ik meestal nog wel even, 's middags ga ik naar buiten, of ga ik wii'en, msn'en en op GV. In het weekend probeer ik zoveel mogelijk te relaxen, door de weeks ga ik me wel weer druk maken om huiswerk, toetsen en werkstukken.

Dat varieerd nog al wel eens. Meestal eindig ik de middag in cave du vin waar ik geniet van een overheerlijk goed uitgebalanceerde San Giorgio Dolce Bianco. Maar zit nu verveeld te GV'en in de stoptrein...

Ik ga 's ochtends meestal naar de kerk. 's middag meestal huiswerk maken o.i.d. en 's avonds komen we altijd met eeen heleboel jongeren bij elkaar en drinken we wat enzo.

Dan maak ik het huis aan kant, want door de week heb ik daar geen tijd voor.

Zondag betekend geen verplichtingen, dus heerlijk opstaan wanneer het me uitkomt. Dan relaxted ontbijten, meestal op de bank,met de tv aan en de krant of tijdschrift ernaast. Mooi weer: in de tuin, zalig in de zon, koffie drinken met iets lekkers. Slecht weer: zelfde ritueel binnen op de bank. De rest van de dag: niks doen, boek lezen, film kijken..... soms wel eens eindje fietsen. De dag eindigt altijd met een goed glas wijn en lekker samen kletsen... Zalig zo'n dag zonder verplichtingen!!!!!

Moet om het weekend werken, dus geniet extra van mn vrije zondag. Heerlijk uitslapen, uitgebreid ontbijt, met lekker weer heel lang naar buiten: bijv park of bos. Uitgebreid diner en 's avonds lekker filmpje kijken. In andere woorden, chillen, ontspannen, genieten en lekker eten.

Ik heb nog nooit een gemiddelde zondag meegemaakt, dus ik kan je er dus ook helemaal niets over zeggen... Ik kan wel zeggen dat de dag beging met het openen van de ogen en stopt met het sluiten van de ogen, maar dat geld niet alleen voor een gemiddelde zondag...

uitslapen tot een uur of negen. douchen daarna fietsen soms wel 80 kilometer, dan in de avond een lekkere ongezonde maaltijd, en lekker bankhangen of hier op GV

Mijn zondag: Uitslapen (tot ca. 11 uur) Tv kijken Aankleden Rondhangen + kleine beetjes hw maken Middageten Hw maken (grote dingen) Hond uitlaten (17.00) Eten Hw maken (vooral leren) Tv kijken Alles in een relaxte sfeer :)

Lekker een uur of twee langer slapen,een trage douche,Het Gezonde Ontbijt , traag en met klassieke muziek, wandeling of excursie, aperitief , zuiderse maaltijd met veel groenten en pasta, korte siesta, wandeling of lectuur, nieuws rond zeven en licht avondmaal.

Genieten van mijn vrije dag. Zondags slaap ik lekker uit en doe dingen waar ik zin in heb. Meestal is dit een filmpje kijken, lekker luieren en lezen.

de zondag is voor mij vaak een dag om er op uit te trekken. vandaag ben ik met broer en neefje op bezoek gegaan bij moeders, die een flinke 2 1/2 rijden uur bij ons vandaan woont. vorige week ben ik naar een kattenkennisdag geweest, met een vriend. de week daarvoor lekker zitten pimpelen in de stad, met weer een andere vriend. er valt dus wat mij betreft geen zinnig woord over te zeggen, maar een fijne dag is het meestal wel:)

Uitslapen, beetje schoonmaken en misschien een filmpje huren..... Meestal doe ik op zondag echt alleen wat ik leuk vind.....

heel de dag films kijken maar

in bed wandelen hond man kind

Niet te lang uitslapen, eten, rondje lopen door het huis, huiswerk maken, leren, computeren, eten, slapen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100