Hoe kan je weten of iemand liegt? Bv gebaren, geen oogcontact etc.

Weet jij het antwoord?

/2500

iemand die liegt kijkt vaak even snel opzij

Hartslag. Wanneer iemand liegt neemt de hartslag toe, ook tikken kun je op letten, zoals kleine vinger bewegingen. Het is echter mogelijk keihard te liegen zonder dat dit op de hier boven genoemde manieren ontdekt wordt. Je moet dan extreem kalm zijn.

Mensen die liegen en dat niet gewend zijn om te doen hebben de neiging om bij het knipperen van de ogen net iets langer de oogleden gesloten te houden. De geest lijkt te willen vluchten voor hetgene wat het doet.

Als iamand een verhaal een aantal keer EXACT hetzelde vertelt is hij/zij aan het liegen. Ook als de persoon tijdens een verhoor o.i.d rustig blijft of gaat huilen wordt er meestal gelogen, als ie boos en gefrusteerd is niet.

Wanneer die persoon aan zijn gezicht zit, (krabben) met name boven de neus.

Pupillen veranderen van grootte. Niet normale kleine bewegingen. Er is ook bewezen dat iedereen een vaste beweging heeft als hij/zij liegt

Krabben op neus, zweethanden, ogen naar rechtsboven

dan gaan meestal je pupillen naar rechts boven

Leugenaars kijken je juist opvallend lang aan omdat men denkt dat leugenaars dit niet doen. Dat is algemeen bekend dus is die tendens veranderd en kijken ze he dus wel aan. Ook bewegen ze vaak weinig met hun lichaam ( bv handgebaren) omdat ze al hun aandacht nodig hebben voor het vertellen van de leugen.

Vooral lichaamstaal en eigen ingeving of in verplaatsen als eigen situatie!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100