Wat te doen tegen onzekerheid?

Ik ben heel erg onzeker en ik denk altijd dat iedereen naar me kijkt of raar over me denkt.. Als ik uit ga dan moet ik echt flink aangeschoten zijn voordat ik ga dansen aangezien dan me niet meer zoveel kan schelen. Het liefst zou ik dat altijd willen hebben, iemand tips hoe ik hieraan kan werken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Terapie

Denk niet wat andere van je vinden maar denk aan jezelf en doe alleen wat jezelf wilt en laat de rest allemaal denken wat ze willen zolang jij het naar je zin hebt.. Je moet het wel durven en echt willen anders blijft het zo had ik ook je moet gwn een nieuwe weg inslaan..;)

Daar kom je niet zo maarnover heen meestal je heb n compleet verkeerd zelfbeeld. Het begint met zelfvertouwen zorgdat jij je goed voelt dan doe je sneller ongegeneerd dingen de je leuk vind ;)

Bid er anders is voor. Kleine moeite toch?

De meesten mensen hebben dezelfde patronen. Als je die gedachte even vasthoudt...... .....kijk jij ook altijd zo kritisch naar anderen? Je kunt ook aan goede vrienden vragen hoe je op hen over komt. Ik kan me niet voorstellen dat ze enkel rare dingen zouden kunnen benoemen. Ben je sportief? Ga op een vechtsport... Maakt je niet alleen weerbaar maar ook zeker. GL :)

Lekker gaan thaiboxen krijg je zelfvertrouwen van en raak je goed gespierd

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100