Iemand nog een leuk idee voor een eindexamenstunt??

Ze zitten er al een tijdje op, maar ik zoek toch inspiratie -> als er een goed idee tussen zit voer ik hem (met anderen) uit!

Basisprincipe van een eindexamenstunt:
-Simpel
-Goedkoop
-Volledig ontregelend

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je hebt een berg oud papier nodig. Op een avond gooi je dan de hele lerarenkamer vol met papier (oude kranten, oude telefoonboeken). Als je daarna nog tijd en zin hebt, ga je verder met de lokalen.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=rUTw_JgL61E

Kleine ballonnetjes vullen met die vloeistof die licht geven in het donker... breeklichtjes heten die... Dus op de avond doet iemand het licht uit in de zaal en dan neemt iedereen zo´n ballonnetje ergens vandaan en gooit dat ergens tegen, en dan laat dat een lichtgevende vlek achter... dit bedenk ik nu spontaan en is origineel en simpel en goedkoop en volledig ontregelend... Maar wel meehelpen schoonmaken de volgende dag...

Bronnen:
http://science.howstuffworks.com/light-stick2.htm

-De school innemen, en alle examenleerlingen uitrusten met waterpistolen. -Alle leerlingen krijgen gewoon les(eventueel met een aangepast lesrooster, waardoor ze extra lang zitten) en de examenleerlingen gaan feesten door de gang. - Als alle leerlingen al lang weten dat en waneer er een examenstunt komt: Niets doen. Alle ramen etc. afplaken, en nog wat andere dingen waardoor bij de overige leerlingen de vraag toeneemt: wat gaat er gebeuren. En dan met de examenleerlingen ergens anders iets leuks gaan doen. Of iets een leuke stunt is hangt af van de school/de leerlingen en de traditie/verwachtingen op de school. Maar eigenlijk is alles leuk als het onverwacht is.

pak de hele school in met wc-papier! (je kan proberen om een sponsor te vinden...)

Je vind het misschien 3 x niks, maar wij hebben ons allemaal als kleuters verkleed, inclusief strandschepjes en op de step naar school, en de meest exotische haarfrutsels die moeders hun kleintjes maar kunnen aandoen, en de jongens (bijna) allemaal in rare korte broekjes. (Ik had met ijzerdraad wijd-uitstaande vlechten, zoals Pippi Langkous, met enorme strikken erin).We zaten op een hele strenge school (spijkerbroeken waren verboden, alleen "rib-broeken mochten), we hebben kilo's snoep uitgedeeld in alle klassen, en we hebben mega-lol gehad, vooral omdat we ons in de klas ook als kleuters hebben gedragen, met om de haverklap 2 vingers opsteken om naar de wc. te mogen. Vooral de wat "serieuzere" klasgenoten waren daardoor al zo lachwekkend, dat het behoorlijk ontregelend werkte.......

Nodig Geert Wilders, Rita Verdonk en Andre Rouvoet tegelijkertijd uit en deel eieren en tomaten uit onder het publiek.

Op school overnachten, met bijvoorbeeld tenten, slaapzakken in de gang, slaapzakken op het dak! Bij ons op school hadden ze tentjes op het gymveld gezet. Verder moet ik nog even inspiratie opdoen.. ikzal er over nadenken ; )

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100