Wat vinden jullie hiervan.

aan de ene kant dank ik geweldig wat goed we helpen elkaar.
http://www.hartvannederland.nl/item/23774/Benefiet_voor_Pagella
maar aan de andere kant denk ik benefiet voor een paard, we hebben het hier niet over een kindje dat niet geopereerd kan worden.
gellof me ik ben een groot dierenvriend en ook van paarden. maar slaan we door?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een meisje heeft het paard van de slacht gered. Een mismaakt paard, zonder dat ze geld heeft om hem te redden. Ietwat ondoordacht. Ik gun dat paard alle goeds, maar het is wel onverteerbaar dat er aan de andere kant van de wereld mensen van honger sterven, en dan dit. Maar ja, de mensen willen nu eenmaal geen TV-programma's met oedeembuikjes, dan smaken de chips niet zo lekker.

Bronnen:
http://www.gelderlander.nl/voorpagina/maas...

Of we doorslaan moet een ieder voor zichzelf uitmaken. Sta je achter het doel, dan geef je iets, sta je er niet achter dan geef je niets. Niemand mag je daarom be- of veroordelen als hij/zij verder niets weet over hoe jij omgaat met goede doelen.

In mijn ogen wel, helaas voor het paard.

Emotie-TV = kijkcijfers en dat is het enige wat voor de mensen achter de schermen telt.

Ik vind het niet vreemd dit soort dingen. Gewoon een stel mensen die een paard willen helpen. Wat ik wel vreemd vind is dat sbs6 daar een cameraploeg heenstuurt, en dit nieuws vind..

Uiteindelijk eindigt een paard toch op het slachthuis. Het is gewoon uitstel van executie. Commerciële uitbuiting heet het in mijn wereld.

Nee, ik denk niet dat we doorslaan. Het is niet alsof er een ziek kind en een paard naast elkaar staan en mensen besluiten hun geld niet aan het zieke kind te geven omdat ze het paard zieliger vinden. Het één sluit het ander niet uit. Als mensen een paard willen helpen, waarom niet? Als mijn kat ziek is, breng ik haar ook naar de dierenarts, ook al kost dat geld, en ook al is het niet een ziek kind waar ik dat geld aan uitgeef.

Ik kan me heel goed voorstellen dat dit gebeurd,een paard redden van de dood daar is toch niks mis mee. We slaan helemaal niet door het is gewoon een goede daad die deze mensen hebben gedaan het is pure dierenliefde.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100