heb je voor depressie medicijnen voor?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

voor depressie niet ;-) tegen depressie heb je verschillende soorten anti-depressiva Zie ook de link Toegevoegd na 3 minuten: Hier heb je er een paar Amitriptyline (Amitriptyline, Sarotex, Tryptizol) Clomipramine (Anafranil, Clomipramine) Dosulepine (Prothiaden) Doxepine (Sinequan) Imipramine (Imipramine) Nortriptyline (Nortilen) Maprotiline (Maprotiline, Ludiomil)

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Antidepressivum
http://www.hulpgids.nl/index.php?mid=152&c...

Jazeker. Van de huisarts. Want die kijkt wat er bij je past voor medicatie. Er zijn namelijk best veel middelen. Maar niet elke depressie is gelijk. En aangezien die medicatie ook bijwerkingen heeft moet voorschrijven zorgvuldig gebeuren.

Ja, er zijn verschillende soorten, licht tot sterk, maar de dokter moet dat beslissen. hij wil weten wat de oorzaak is van je depressie. misschien heb je naast medicijnen ook psychische hulp nodig.

Ik denk van niet je kunt altijd raad gaan vragen aan de dokter.

ja, er zijn medicijnen om de verschijnselen van depressie te onderdrukken of tegen te gaan. helaas gaat hier de depressie niet van over. mocht je behoefte hebben aan een dergelijk medicijn is een bezoekje aan de huisarts gewenst. hij/zij kan bepalen welke depressie je hebt, en welk medicijn het best bij jou past. wat ook gewenst is is hulp zodat je de oorzaak van de depressie aan kan pakken. Toegevoegd na 1 minuut: de link naar de site geeft info over medicatie, soorten depressies, verschijnselen en tips bij een depressie.

Bronnen:
http://www.apotheek.nl/Medische_informatie...

Hier heb je er nog een paar: Prozac Fluoxetine Seroxat Oxazepam.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100