Wrm hebben we altijd de nijging om tegen ons huisdieren in een baby taal te praten, met een hoge lieve stemmetje?

Toegevoegd na 56 seconden:
Zouden ze anders reageren als je normaal praat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Omdat 'hoog' opgewekt en vrolijk klinkt en 'laag' lijkt alsof je boos bent. Let maar's op wanneer je boos bent, dan spreek je automatisch met een lage stem en ben je happy en vrolijk, dan gaat je stem automatisch omhoog.

Onze huisdieren zien wij vaak als onze kinderen ja, We hebben hun van kleinst af aan en zien ze groot worden! Waardoor je ook zo babystemmetje opzet! En ja ze zullen inderdaad anders reageren als jij met een normale stem praat! Een hoge stem worden onze diertjes meestal enthousiaster van en vrolijk een normale stem luisteren ze vaak nog wel maar minder enthousiast dan een hoog stemmetje!

weet je er wordt toch onderling tussen dieren ook niet gepraat,die begrijpen elkaar door hun lichaams taal,je doet dat zelf,ikzelf heb nog nooit op deze manier tegen mijn dier of kind gepraat,natuurlijk heb ik mijn dieren heel veel liefde gegeven en natuurlijk sprak ik ook met hun,vaak was 1woord al voldoende,of een bepaalde houding,zevoelen je haar scherp aan,en als ik met ze praat ,doe ik het heel gewoon,ik houd zelf totaal niet van die verkleinvorming,ook niet bij kinderen,eerlijk gezegd word ik er altijd een beetje eng van als ik dit hoor .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100