Waarom is Kennedy vermoord?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ha, die Victorh; Eén van de redenen waarop vaak wordt gespeculeerd is dat Kennedy van plan was om het leger terug te trekken uit Vietnam. Dit zou dan door een samenzwering van Republikeinen, militairen en wapenfabrikanten middels de aanslag zijn voorkomen. Het feit dat Johnson al snel begon met uitbreiding van de Amerikaanse aanwezigheid aldaar lijkt deze theorie te ondersteunen.

Moet ik even aan Lee Oswald vragen

de moordenaar is niet bekend, dus ook het motief niet. Als het Oswald was, zoal de officiele bronnen zeggen, dan zal het wel iets te maken hebben met zijn communistische sympathieën en de varkenbaai-invasie. Maar ook olie-giganten waren niet blij met kennedy. Hij wou ze restricties opleggen endergelijke

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Invasie_in_de...

De reden van de moord op Kennedy is eveneens als de moordenaar niet bekend. Op sommige vragen krijgen we nooit een antwoord, al kunnen we natuurlijk eindeloos blijven speculeren.

Door wie weten we niet zeker maar het is niet zomaar gebeurd.Nou,wat wil je.Hij staat daar recht in een auto als een schietoefeningbord.Dus die raak je makkelijk.

Omdat hij president van het machtigste land ter wereld was en veel politieke veranderingen wilde. Dergelijke figuren zijn -ongeacht het motief- een gewild doelwit voor andersdenkenden en gestoorden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100