Hoe krijg je natte Uggs zo snel mogelijk droog?

Ik heb hem al geföhnd (jaja ik weet het ..) maar ik moet ze over een kwartier/20 minuten aan kunnen, dus best snel. Weet iemand hoe ik ze zo snel mogelijk droog krijg?!

Toegevoegd na 13 minuten:
*hem = ze

Toegevoegd na 20 uur:
Ik zie allemaal antwoorden van oven en magnetron en ik snap het wel, maar eerlijk gezegd durf ik dat niet aan. Ze waren toch best wel duur, dus stel dat het misgaat .. Ik dacht dat er misschien een speciale oplossing voor was, maar als ik zo de antwoorden zie denk ik het toch niet. Ze zijn nu trouwens wel weer droog, het is een kwestie van tijd. Toch bedankt voor de moeite! :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Inderdaad magnetron, of de oven, op iets langere termijn, denk aan een kwartiertje ongeveer extra, zodat de oven is voorverwarmd. Dan is de oven sneller, maar ik denk dat de magnetron nu de snelste oplossing is. Kijk wel uit dat het leer niet te 'heet' wordt, als het alleen heet wordt op de plekken waar het nat is, ookal is dat moeilijk als die door nat is. Dan kan het leer er tegen. Success! Toegevoegd na 1 minuut: Droger kan denk ik wel, maar krimpen ze dan niet? ik weet dat spijkerstof en leer niet hetzelfde is, maar weet iemand dat?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100